Post your PS related Question / Problem here! - Page 2 - GameAxis Forums
Go Back   GameAxis Forums > PlayStation Connections > PlayStation Console Arena
FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 11-12-2008, 12:28 PM   #16
Dragon
Senior Moderator
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 21,383
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Quote:
Originally Posted by Despot View Post
Ok serious question. Recently my Six Axis controllers keep "losing their pairing" with my PS3. I cannot use the PS button on the Six Axis to turn on my PS3. I have to connect the Six Axis to the PS3 via USB before the wireless function on the six-axis works again.

It is not that my controllers aren't charged. They were fully charged the night before. The only possible problem is my wireless modem is next to my PS3. But then again my PS3, and the wireless controllers, was working for a month or so with the router next to it. And its bluetooth, the six axis and PS3, not wireless so I don't think there should be any interference from the modem.

One more question.... what is the button at the back of the controller for? The one where you have to stick a pen/pencil into.

Thanks
Try pairing your SixAxis to your PS3 again.

I am not sure what the button at the back does, it may be for resetting to default factory settings.

I hope this helps.
__________________
It is better to keep quiet and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.
Dragon is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2008, 02:34 PM   #17
jesmen
Member
 
jesmen's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 399
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Hi all, i am looking for a Software to be use on PC to convert my DVD and video files so i could store it in my PS3 and PSP for viewing. Any software to recommand? I dont mind paying $ to buy from local retail store if its really good. Thank you.
__________________

Gaming Gig: PS3 40GB | PSP Slim | Wii
PSN: minglink
jesmen is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2008, 08:12 PM   #18
ckleow
Moderator
 
ckleow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12,494
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Quote:
Originally Posted by jesmen View Post
Hi all, i am looking for a Software to be use on PC to convert my DVD and video files so i could store it in my PS3 and PSP for viewing. Any software to recommand? I dont mind paying $ to buy from local retail store if its really good. Thank you.
Hi!
can try this http://www.redkawa.com/
__________________
ckleow is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2008, 11:54 PM   #19
runhui2539
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Hello. i tried connecting my ps3 to the internet. the 1st time, i as able to do it and i signed in to the playstation network. next day i couldn't sign in at all. tested the connection and it says fail to locate proxy server.. help~!! cant exactly remember wat the msg was, but i remember it was the 1st field that the connectionn was testing out n it failed... help~!!
runhui2539 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 12:05 AM   #20
nonpareil
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

I play my ps3 hooked to a 24" monitor most of the time while others is on my dad's 52" LCD screen. But recently I tried to lend it to a friend to use, so tried connecting to his 32" or his 40" LCD through HDMI or component in and it did not work as it seemed to have no signal output. Any idea why i could not connect to my friend's LCD TV? Is it due to my video settings on my ps3?
Thanks for any reply.
nonpareil is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 12:13 AM   #21
runhui2539
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

its the tv setting, i had the same problem too.. i had to go to the tv menu n change the signal output to hdmi
runhui2539 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 12:22 AM   #22
Wataru
Member
 
Wataru's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 441
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Quote:
Originally Posted by nonpareil View Post
I play my ps3 hooked to a 24" monitor most of the time while others is on my dad's 52" LCD screen. But recently I tried to lend it to a friend to use, so tried connecting to his 32" or his 40" LCD through HDMI or component in and it did not work as it seemed to have no signal output. Any idea why i could not connect to my friend's LCD TV? Is it due to my video settings on my ps3?
Thanks for any reply.
Connect it to ur fren's LCD TV, then press and hold the power button on the PS3 for around 7 seconds. This boots the PS3 in a safe mode of sorts, allowing u to reset the video settings for output to ur fren's TV
__________________
My humble rig
-------------------------------
CPU : Intel C2Q Q9550
Motherboard : MSI P45 Neo2
PSU : Coolermaster Real Power M520
RAM : 4x1G Kingston PC800
VGA : XpertVision 8800GT
Monitor : Samsung SyncMaster P2350
Wataru is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 12:50 AM   #23
stevenliew
Senior Member
 
stevenliew's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,421
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

hmm...I think someone shud start a thread for PS3 connection tutorial......

and can anyone recccomend me a router for starhub????or any router that works the best and most stable with PS3 ..budget ard 150
stevenliew is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 08:23 AM   #24
ckleow
Moderator
 
ckleow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12,494
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Quote:
Originally Posted by runhui2539 View Post
Hello. i tried connecting my ps3 to the internet. the 1st time, i as able to do it and i signed in to the playstation network. next day i couldn't sign in at all. tested the connection and it says fail to locate proxy server.. help~!! cant exactly remember wat the msg was, but i remember it was the 1st field that the connectionn was testing out n it failed... help~!!
Hi!
What's your ISP/Modem/Router/Wired or Wireless?
__________________
ckleow is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 01:12 PM   #25
fakeyou
Senior Member
 
fakeyou's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,294
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

erm guys. do you have frequent login errors with WE09 ??
normally i will have to login many times until i get in.
is the any settings i should be doing on my router ??

im using wireless lan btw.
__________________
fakeyou is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 01:53 PM   #26
boogalogist
Master Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,734
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

What router are you guys using?

Try turning off Media Server on your PS3.
boogalogist is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 08:34 PM   #27
ckleow
Moderator
 
ckleow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12,494
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Recommended:
Wired connection
PS3 in DMZ
__________________
ckleow is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 08:38 PM   #28
Elriond
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,795
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

I think for problems n troubleshooting... it helps if the person can post more details... helps in turnaround too...

more details == clearer picture == less waiting == faster response...

better than posting "I have problems w/ my PS3." n stop there...

regarding connection problems, it helps if u can state (like wat ckleow has put)...

1. ISP
2. Connection of PS3 -> router/modem (wired or wireless)
3. no. of system(s) connected -> internet... (only PS3 or PS3 + sth else)
4. frequency (r we talkin abt unable 2 connect all the time/some times/most of the time/once in a while)...
5. how u got d/c or unable 2 connect problems... (in-game? can't connect -> PSN, so on n so forth)...
6. brand/model of router/modem...
__________________
Elriond is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 11:47 PM   #29
runhui2539
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

Quote:
Originally Posted by ckleow View Post
Hi!
What's your ISP/Modem/Router/Wired or Wireless?
Hi, mine is wired modem, thanx for replying.
runhui2539 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2008, 01:22 AM   #30
stevenliew
Senior Member
 
stevenliew's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,421
Re: Post your PS3 related Question / Problem here!

I using starhub..with the motorola cabled modem....how to connect ps3 to it with cable
stevenliew is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump